Köpt ny väska♥

Vart dålig på att skriva här de senaste.. Har inte vart hemma. MEn men nu har vi iaf påsk lov till tisdag nästa vecka, gött. hehe. Idag har man då vart i skövde och övningskört jag och ellenor, efter det gick vi in till stan bara för att kolla lite men blev att jag köpte mig en väska för endast 300♥ =) i morgon blir det att åka till Hjo och va där ett tag sen på lördag blir det middag efter det blir det Elmia;D ska fan inte in på mässan Kommer bli kul.


25 Mars.

Idag har jag hållt på med webb design. Ska göra min egna hemsida, nästan klar lite att göra klart, hoppas det blir bra.
I veckan har det inte hänt så mkt alls. Igår var jag hemma hos Emelie och fotade när hon red honey. tog över 100 bilder på knappt en halvtimma, hehe. Efter det tog Emelie och jag ut hästarna på en kort sväng i skogen, var jätte mysigt. Igår kom även Kalle hem till mig och sov, men han åker la säkert hem idag när jag har kommit hem :/. I helgen blir det till att vara ensam hemma för mor och andreas åker till finland med andreas jobb.
Hoppas hon köper med något fint till lilla mig=). 1,5 dar till påsk lov också, känns enorm gött + att man är ledig på måndag och;D . 12 April åker vi till stockholm och den 27 april blir jag 18 och det längtar jag till ganska mkt;).


-20/3.

Sitter hemma hos kalle och möglar medans han är och kör van åt några kompisar.
Inte så kul men jag får skylla mig själv som inte ville följa med hehe ;).
Igår åkte Jag, Kalle, Hampus, Johanna och Johanna till örebro och hämta Hampus ny bil, kul men jobbigt att åka flera timmar bil sen på vägen hem stannade vi i Karlsborg för att prata med lite kompisar, det avr inte så jätte roligt för man var så jävla trött, somnade nästan i bilen.
Men idag har man nästan inte gjort något alls bara vart med när Kalle bytte däck på bilen,  jätte kul
eller inte..

Foto lektion snart

Min första skoldag denna vecka... Legat hemma med feber hosta och vart grymt förkyld, lite bättre nu men inte helt frisk. Ikväll blir det kanske lite party då men inte säkert än beror på om man orkar eller inte =)..
Snart har vi foto lektion, ska göra kollage med 5-6 bilder.. Jag ska fota Sandras resa till banken. Hoppas det blir bra efter det så slutar vi, gött, sen blir det raka vägen hem duscha och göra sig lite extra fin =).
Inte långt kvar tills man fyller 18, då har kalles syster sagt att hon ska ta med mig ut på krogen hehe.


Trök....

Idag har det inte hänt ett skit....
Var meningen att några kompisar skulle komma och dom kom men åkte lika fort igen, var säkert
för att kalle skulle bort och hämta en sak. Hmm kul? neh
Jajja får la ha en mys kväll med älskligen istället då!

Trök....

Idag har det inte hänt ett skit....
Var meningen att några kompisar skulle komma och dom kom men åkte lika fort igen, var säkert
för att kalle skulle bort och hämta en sak. Hmm kul? neh
Jajja får la ha en mys kväll med älskligen istället då!

Film dags.

Sitter nu och kollar på den galna professorn tror jag den heter (ganska bra faktiskt)
Mår fortfarande lite kraxigt ont i halsen och ont i ena ögat :S konstigt, men det blir inget "ta det lungt idag" det skulle aldrig kalle gå med på utan vi SKA ut och träffa kompisar så har typ inget val :P. Väntar nu på att kalle ska komma hem, han är nämligen på gymet nu och tränar sina muskler,
Det är verkligen sexigt med killar med muskler ;) hehe.
Neh nu ska jag kolla vidare på filmen.
E J
Ewe & Jag i höstas


Foto

Igår hade vi som uppgift att fota porträtt, jag fotade då min kompis Zandra som var snäll oh ställde upp. 
Vi jobbade inne i studion och fixade med ljuset. 
Säg gärna vad ni tycker =)











Sov dags snart =)

Ja igår så försvann min hund då som är hos min mamma och hennes kille. Emelie och Niklas fick köra in mig för jag hade verkligen panik och ville hitta henne.. men när vi nästan är hemma så skickade min mor ett sms där det stod att hon hade kommet hem. Men vi åkte hem endå för jag ville hälsa på busan. När man sitter på huk och gosar med henne så känner man en illa lucktande luckt som lucktar kadaver, det lucktade fan rent sagt.. Usch..

Kitty
Kitty på bild.
Idag då så har jag inte gjort så mkt har vart ute vid ridskolan och kollat på när folk har tränings hoppat. helt okej men man tröttnade efter en stund men nu ska jag sova, lång dag i moron också, SUCK!!


Mys Helg♥

Helgen har vart helt underbar ♥(=. Fredag : Mor körde mig till älsklingen efter skolan. Där firade vi sen allahjärtans dag med svärmor Ewe Och Madde och min lilla Kalle, Jag fick en jättefin svart klänning från Cato. Vi åt god mat Tacopaj och till efterrätt var det en kladdig mumsig kladdkaka med grädde och glass. Senare på kvällen kom Emelie, Niklas, Ellenor och Markus. Det hände inte så mkt var hemma hos Kalle och snackade lite.
Lördagen så åkte vi hem till Emelie och var med henne och Niklas, trevligt. Kollade på New Moon Sen kom Hampus, Johanna och Johanna dit sen skulle dom till skövde men jag hade så fruktansvärt ont i magen så vi åkte hem och la oss. På söndagen hände inte så värst mkt Vi åt god mat, Klyftpotatis och fläskfile med gorgonsola sås till, Fy fasiken var god den var. Sen på kvällen Åkte Kalle och jag hem till mig och sov över natt och nu sitter jag här i skolan och väntar på att vi ska ha våran sista lektion =)

Kväll

Nu kollar man på sveriges värsta bilförare haha xD
 Det är jävligt kul att kolla på detta haha ser ju förjävligt ut!
Idag kollade vi klart på Romeo & Julia på svenskan hemsk tråkig film ^^
I morgon bitti ska vi då hämta Zandra vid busstationen innan man åker till skolan då =)
I morgon blir det mys med älsklingen och Ewe kommer hem också så det blir en massa "härj"/bus hehe
Ska försöka att övertala kalle att gå på bio i helgen och och då kommer kanske Ewe åker med också =) Nu ska jag plugga lite mer på Foto provet som vi ska ha i morgon och sen sova ;D


Fan..

Det gick verkligen skit nu på Natur provet... Skit svårt var det fattade typ nästan ingenting, blir verkligen förvånad om jag får G men det tror jag inte...
 Lång dag i dag också och i morgon blir det att åka till älsklingen och ha en mysig helg =)


Skola...

Sitter nu i datasalen och väntar på att Engelskan ska börja.
Självklart så hade vi otur i morse för när vi var på väg till skolan fick vi bensin stopp :/ Tankmätaren hade hackat upp sig så den stod nästan på halvtank men det hade vi tydligen då inte.:/ Jajja så vi står där och försöker få tag på någon som kunde komma och hjälpa oss men sen kom morfar och hjälpte oss som tur var. En kompis kunde ha hjälpt oss men det morfar var redan på väg men tack iaf =).
Har en jävla huvudvärk just nu så vill bara hem men det är inte mkt kvar bara
Engelska och 3 timmar foto, ska vara i studion idag och sätta upp lite ljus och fota porträtt bild :)


Inget funkar idag...

Jaha nu funkar inte datorn som den ska blir snart galen, Msn funkar inte som den ska och jag kommer inte in på bilddagboken för att ta några bilder därifrån.. Efter skolan fick jag så jävla ont i huvudet så blev på så jävla dåligt humör och samtidigt funkade inte mitt bankkort inne på apoteket trodde jag skulle få brytet men det blev bättre som tur var när jag fick i mig en treo och sova en timma =>


Skola..

Sitter nu i skolan med Robina och Sandra, har nyss ätet ganska god mat köttfärssås ;D
Färgade ju håret igår, blev jätte bra, blev av med de brun oranga. Det är inte helt blont än men får nog färga en gång till sen blir det la bra hehe = )
Är jätte trött nu vill gärna hem, måste plugga på Foto och Natur när jag kommer hem har prov på torsdag och fredag.


lovisa fixar bloggen :)

Så nu har jag fixat till lite men mer kommer :) Hoppas jessica blir nöjd och ju mer besökare desto roligare så läs på! :D och hoppas ni är nöjda med bloggen! :)

Kika även in min blogg www.lovisaaaah.blogg.se :)

Färga håret ♥

Idag har jag vart i skolan och segat, häde inte så mkt där....
På vägen hem blev man stoppad av polisen på vägen hem ^^ haha dom kan inte stänga av blåljusen när dom har stannat oss eller ?
GRYMT pinsamt asså :P Hehe när vi kom hem började vi göra lite mat hehe. 
Så nu har jag´nyss kommet hem, vart i stan och inhandlat lite hårmoss hårsnoddar och hårfärg ;D  Nu kom Emelie och Niklas och nu ska Emelie bleka mitt hår =)


RSS 2.0